diumenge, 27 d’octubre del 2013

Les nostres cròniques des de TV3 - programa 6

L’aventura comença a les 15 h al pàrquing del Walla de Girona, on els Gospelians agafem l’autobús. El viatge s’anima amb els assajos de l’opening dels representants gironins i la xerrada pertinent sobre el programa. Parem a Sant Celoni per recollir la Karol i ara sí que ja ens dirigim cap a TV3.

Després de deixar els concursants, com que anàvem bé de temps, vam aprofitar per anar a fer una volta per Barcelona. A les 19,15 h entrem a TV3 i allà ens trobem amb els companys del públic del Cor Gospel Gràcia, amb els quals vam fer-nos les fotos de rigor i vam menjar una mica abans d’entrar a plató, on ens disposàvem a passar una gran happy-night.

Ara bé, poc ens pensàvem que ens passaríem allà dins més de set hores, distrets i embadalits per tot l’esdevenir de la producció televisiva! Només entrar ja vam veure pels passadissos els artistes del Cor Geriona i de Deu de Veu. Però de seguida vam haver-nos de col·locar pel plató perquè en breu començava l’enregistrament del programa.

Malgrat tot, l’espectacle no és tant el programa que veiem a bocins abans que el tornem a veure sencer i cuinat per la tele, sinó l’enorme parafernàlia que el produeix. Gràcies a l’Oli, l’animador del públic, que no surt per la tele, l’enregistrament és divertit; ell fa que estiguem al cas de tot i amb trempera. Gran personatge! Des d’aquí un homenatge a l’Oli, que va fer dels “Stop!” de la gravació quelcom entretingut!

Tots els cors que varen actuar van ser de molt bon nivell. Ara bé, quan van fer l’actuació els nostres representants de G&G vam aixecar-nos per animar-los amb pancartes i vam emportar-nos una gran sorpresa, una vegada més. Però això què és? Sembla teatre musical! El tema Alegria”, d’Antònia Font, ens va arribar carregat d’una estètica molt simpàtica.

Un cop més els artistes de G&G expressaren la música amb solidesa, energia i connexió. La gent del plató es va aixecar en acabar. La feinada de la setmana de la Karol i els representants es veia reflectida en els elogis dels jutges. Però fins a on arribarà G&G??? Aquesta és la gran pregunta que ens emportem de l’experiència de públic!

Finalment, vam tenir l’ocasió de veure la deliberació final del jurat i el moment tan temut: l’eliminació. En el fons, a tots ens va saber molt greu, però després, comentant-ho amb els companys, dèiem: “Que les quiten lo bailao!”. Vam presenciar la cançó d’acomiadament i marxant pel passadís vam poder dir adéu a un concursant més d’Oh Happy Day!

Els Gospelians aquell divendres vam tornar amb els components del Cor Geriona i el seu públic... Sortíem de TV3 cap a les 4 h de la matinada, per arribar finalment cap a les 5 h a casa, esgotats però alhora feliços del resultat de la jornada!


Vols recordar l'actuació?




Si vols veure el vídeo de l'assaig:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada