diumenge, 6 d’octubre del 2013

Les nostres cròniques des de TV3 - programa 3


Sis cantaires del cor Gospel Gràcia hem quedat per anar de públic al programa OHD. Estem molt nervioses i excitades. La nit abans ens hem enviat diversos WhatsApps. Com anem vestides? Portem sopar? I aigua? Quedem a dur samarretes amb els colors del nostre cor i pantalons texans. Estem molt il·lusionades i tenim moltes ganes d'animar els nostres companys concursants.

Quan arribem a TV3 ens trobem amb sis cantaires del cor Gospelians i cinc persones més de Girona que també vénen a animar els Gospelians&Gràcia.

Mentre esperem que ens deixin accedir a TV3 ens fem diverses fotografies. A mesura que passa el temps, la nostra excitació augmenta. El temps avança molt a poc a poc.

Finalment accedim a TV3 i després d'un break entrem al plató del programa. No és un plató gaire gran  però fa patxoca. Seiem tots junts en el lloc on ens indiquen i,  per fi, comença l'espectacle. Primer passen un vídeo del cor que ha d'actuar i després aquest cor interpreta la seva cançó. El públic aplaudeix amb ganes cada actuació.

En un moment determinat, el presentador, Eduard Farelo, es dirigeix a nosaltres i seu al costat de l'Agustí, president del cor Gospelians, per fer-li algunes preguntes. Els que som al seu voltant fem molta gresca, cridem, aplaudim i alcem els cartells amb el nostre logo cada cop que esmenten el nom del cor.

Llavors arriba el moment de l'actuació del cor Gospelians&Gràcia. Ens aixequem, aplaudim, cridem, xiulem i fem molt de soroll. Els concursants surten a l'escenari. La Karol, la directora, es dirigeix al seu lloc. Sona la música i el cor comença a interpretar la cançó Like a prayer, de Madonna. Canten i ballen amb molta passió. Tot i que ens havien dit que podíem aixecar-nos i ballar quan volguéssim, no ho fem. Restem en silenci. No gosem fer cap soroll per no desconcentrar els nostres companys. La Pilar, la solista, ens deixa bocabadats. És genial. Tots ho fan molt bé. Quan s'acaba la cançó ens alcem, aplaudim i cridem: bravo, moooolt bé! Estem tots excitats. El jurat diu que els hi ha agradat. Els nostres companys marxen molt satisfets. Nosaltres també ho estem. Després actuen tres cors més i el públic no deixa d'animar-los a tots.

A continuació es fa un descans mentre el jurat delibera i finalment arriba el moment de les nominacions. El jurat comença a valorar l'actuació de Gospelians&Gràcia. Nosaltres ens agafem de les mans. Tenim els nervis a flor de pell. Els diuen que han millorat força, que s'han rejovenit i que segueixin aquest camí. “No esteu nominats. Esteu salvats”. SALVATS!!! Salten d'alegria. Nosaltres també. Els fem senyals de victòria. Estem eufòrics. Tot seguit, el cor marxa del plató.

El jurat continua valorant els altres cors. Els del públic ens solidaritzem amb els tres cors nominats i els encoratgem molt perquè no es desanimin i continuïn lluitant. Hi ha molt bon rotllo entre tots els cors concursants i entre el públic també.

A la sortida de TV3 esperem els nostres companys concursants per felicitar-los. Estan contents però molt cansats. Som conscients que estan fent un gran esforç. S'hi estan deixant la pell. I nosaltres els diem ben fort: ENDAVANT COMPANYS, ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE TOTS VOSALTRES!!!!

Per veure l'actuació cliqueu a l'enllaç:
http://www.tv3.cat/videos/4697332/Like-a-Prayer--GospeliansGracia--OHD3

Per veure el vídeo de l'assaig cliqueu a l'enllaç:
http://www.tv3.cat/videos/4697292/Assaig-Like-a-Prayer--GospeliansGracia--OHD3


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada