divendres, 1 de novembre del 2013

AGRAÏMENT A L'AJUNTAMENT DE SANT CELONI



Els membres de G&G volem agrair de tot cor a l'Ajuntament de Sant Celoni el suport que ens donen cedint-nos un espai per poder fer els assajos setmanals, ja que Sant Celoni és el punt mitjà entre Gospelians de Girona i Cor Gospel Gràcia de Barcelona.
Malgrat els canvis de l'horari d'assaig que hem hagut de fer algun cop, l'Ajuntament sempre ens ha proporcionat un espai, i ens ha donat les màximes facilitats possibles.

Volem donar les gràcies sobretot a la Roser, la Núria i la Sílvia de l'Àrea de Cultura. 

Recordem, amb molta alegria, quan vàrem arribar diumenge passat, cansats i endormiscats, i just en obrir la porta del local ens vam trobar un cartell de colors penjat que deia "FERRO! GOSPELIANS&GRÀCIA". Ens vam emocionar molt perquè vam sentir el suport de l'Ajuntament, i en especial d'aquestes tres noies magnífiques, que de manera desinteressada i gratuïta, i amb ganes d'animar-nos, ens van fer sentir afortunats de compartir l'experiència OHD amb elles:



“Ferro!” és el crit per donar ànims de la gent de Sant Celoni, quan per Carnestoltes es ballen les Gitanes de Sant Celoni i, en el tercer punt de la polca, tota la gent de la plaça crida aquesta expressió. 

Per aquest motiu, pel fet que ens pengessin aquesta frase tan arrelada al municipi, volem fer saber a tothom que gràcies al programa Oh Happy Day, G&G sentim que d'alguna manera portem Sant Celoni en el nostre cor. 

Moltíssimes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada