diumenge, 22 de setembre del 2013

Les nostres cròniques des de TV3 - programa 1


Gospelians&Gràcia són vint persones al plató de la televisió... i cent quaranta que els donem tot el  suport! Per això cada setmana fem un sorteig entre tots per poder-hi assistir de públic.
Una de les cantaires afortunada en el primer sorteig ens en narra l’experiència...


Després d’un viatge en bus amb els nostres representants, on vam poder compartir emocions i sensacions, vam arribar a TV3. Anàvem preparats, amb pancartes molt ben plastificades, per donar tot el suport a Gospelians&Gràcia.

El plató d’”Oh Happy Day!” és molt maco, molt ben il·luminat i en tons blaus. Va ser una experiència molt divertida veure les càmeres que es desplegaven amb una grua i sentir els comentaris dels càmeres, que eren molt graciosos. El regidor feia la seva feina molt a consciència i  controlava perfectament tots els detalls.

En Farelo, que rebia de tant en tant un guapoooo! per part d’alguna dona del públic, estava una mica nerviós. Però quan va començar la gravació, la cosa ja va rutllar tota sola.

La cançó d'inici del programa, l’opening, ens va deixar sentir la preciosa veu de l’Encarna i la de la resta de representants. Quasi totes les corals van fer el solo per torns.

Hi havia molta il·lusió i ganes  per part de tots. Catalunya està molt ben representada. Hi ha corals amb molta expressió corporal, tècnica, dinamisme i humor. El ventall de participants és  agradable i variat.

Mentre esperàvem els representants de G&G, alçant els cartells i confiant que els veiessin i això els animés, teníem sensacions molt potents d’impaciència i d'adrenalina... No sabíem com fer-ho per transmetre'ls força i suport total.

Quan van cantar, nosaltres teníem la pell de gallina i les llàgrimes als ulls. Va ser una interpretació mesurada i elegant, perfecta de tècnica  i, jo sí que ho crec, plena d’emoció.

La nominació la vam viure com un repte per demostrar el que som capaços de fer. I, la tornada en bus, amb molt sentit de l'humor... Una experiència inoblidable.”   


Cliqueu a l'enllaç de l'actuació:
http://www.tv3.cat/videos/4681413/GospeliansGracia--Amor-particular--OHD1

Per veure els vídeo de la presentació de G&G cliqueu als següents enllaços:
http://www.tv3.cat/videos/4670356/Us-presentem-els-Gospelians--Gracia--OHD
http://www.tv3.cat/videos/4681271/Video-presentacio--GospeliansGracia--OHD1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada